websiteもアップデートしたのでよかったらぜひ見てください✨
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我們更新了我們的網站,請大家看一下吧!
This is our NEW release on September 3rd! Will be shipped on September 15.
Two kinds of koji, yellow-koji and white-koji, are used. By using white-koji, NANA realized no-lactic-acid-added moromi.
In contrast to the usual sandan-jikomi/three-stage preparation(where ingredients are added in three separate batches), NANA is made by a brewing technique called Nanadan-shikomi/seven-stage preparation, which lead the moromi to the desired flavor.
It makes a refreshing, low-alcohol Junmai Ginjo with a perfect balance of sweetness and acidity.
JUICY is the perfect word for this Sake.
It can be enjoyed not only as a slightly carbonated fresh Nama Sake,
but also suitable for arranging as Kassei Nigori.
NANA 🌷新作🌷
9月3日リリースのMiCURAの新作です。9月15日に発送いたします。
黄麹と白麹の2種類の麹を使用しています。白麹を使用することで、乳酸無添加もろみを実現しました。
一般的な三段仕込み(材料を3回に分けて仕込む)に対し、七段仕込みという醸造手法で、醪を目的の味わいに導きます。
甘みと酸味のバランスが絶妙な、みずみずしい低アルコール純米吟醸が作れます。
ジューシーという言葉がぴったりの酒質です。
ほのかに炭酸の効いた生ナマ酒としてだけではなく、お酒を楽しむことができます。
微炭酸の生酒としてはもちろん、活性にごり酒のアレンジにも向いています。
NANA 🌷新品🌷
這是9月3日發布的MiCURA新品,將於9月15日發貨。
使用黃麴和白麴兩種麴。通過使用白麴,NANA實現了不添加乳酸的酒醪。
與一般的三段仕込(三段添加)釀造不同,NANA採用了七段仕込(七段添加)的釀製技術。通過七段仕込,使酒醪達到理想的味道。
它是一款清爽的低酒精度純米吟醸酒,具有甜度和酸度的完美平衡。
JUICY這個詞用在NANA上再合適不過了。
不僅可以作為微微碳酸化的生酒飲用,
還適合作為 "活性濁酒” 飲用。