MiCURA Sake homebrewing kit NANA 🌷NEW RELEASE🌷


NANA 🌷NEW RELEASE🌷
MiCURA の新作リリースしました💡(EN→日本語→中文)

micura_craft_sake_brewing_kit_nana

websiteもアップデートしたのでよかったらぜひ見てください✨
We've updated our website, so please take a look!
我們更新了我們的網站,請大家看一下吧!

 

 

NANA 🌷NEW RELEASE🌷

micura_craft_sake_brewing_kit

This is our NEW release on September 3rd! Will be shipped on September 15.
Two kinds of koji, yellow-koji and white-koji, are used. By using white-koji, NANA realized no-lactic-acid-added moromi.
  
In contrast to the usual sandan-jikomi/three-stage preparation(where ingredients are added in three separate batches), NANA is made by a brewing technique called Nanadan-shikomi/seven-stage preparation, which lead the moromi to the desired flavor.
  
It makes a refreshing, low-alcohol Junmai Ginjo with a perfect balance of sweetness and acidity.
  
JUICY is the perfect word for this Sake.
  
It can be enjoyed not only as a slightly carbonated fresh Nama Sake,
  
but also suitable for arranging as Kassei Nigori.
  
  

  
NANA 🌷新作🌷

sake home brew

9月3日リリースのMiCURAの新作です。9月15日に発送いたします。
黄麹と白麹の2種類の麹を使用しています。白麹を使用することで、乳酸無添加もろみを実現しました。
  
一般的な三段仕込み(材料を3回に分けて仕込む)に対し、七段仕込みという醸造手法で、醪を目的の味わいに導きます。
  
甘みと酸味のバランスが絶妙な、みずみずしい低アルコール純米吟醸が作れます。
  
ジューシーという言葉がぴったりの酒質です。
  
ほのかに炭酸の効いた生ナマ酒としてだけではなく、お酒を楽しむことができます。
  
微炭酸の生酒としてはもちろん、活性にごり酒のアレンジにも向いています。
  
  
  
  
NANA 🌷新品🌷

 

sake home brew
這是9月3日發布的MiCURA新品,將於9月15日發貨。
使用黃麴和白麴兩種麴。通過使用白麴,NANA實現了不添加乳酸的酒醪。
  
與一般的三段仕込(三段添加)釀造不同,NANA採用了七段仕込(七段添加)的釀製技術。通過七段仕込,使酒醪達到理想的味道。
  
它是一款清爽的低酒精度純米吟醸酒,具有甜度和酸度的完美平衡。
  
JUICY這個詞用在NANA上再合適不過了。
  
不僅可以作為微微碳酸化的生酒飲用,
  
還適合作為 "活性濁酒” 飲用。

 

See "NANA" COLLECTION 

 

sake home brew