MiCURA Sake homebrewing 2 TYPES Moromi DAY 10 /MiCURA 日本酒自家醸造 2種 醪10日目


櫂入れすると、どんどん米が溶け、日に日に流動性が増していっているのが分かります。

When you do Kai-ire, you can feel the liquidity of moromi is increasing day by day as the dissolution of rice progress. 

 

▼左:Crisp 右:Mellow

▼L:Crisp R:Mellow

 

 

▼Crisp

 

 

▼Mellow

冷蔵庫が吟醸の芳香で満たされており、開けるたび、気持ちが高まります!(あまりパカパカ開けると庫内温度が上がってしまうのでやりすぎは禁物です)

The refrigerator is filled with beautiful ginjo aroma and it fascinates you every time you open the fridge (Be careful, the temperature rises if you open the refrigerator too often!) 

 

 

櫂入れ直後

Right after Kai-ire

▼左:Crisp 右:Mellow

▼L:Crisp R:Mellow